Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

gumiarabicum

. . . . . .

Friss topikok

  • T. D.: "A magyar jobboldali hagyomány, Horthyig visszamenőleg az integrációt, az együttműködést velük". ... (2010.04.12. 16:29) Leszünk-e Királyság?

Linkblog

Dugjunk vécében?

2010.08.30. 15:25 Reb Tony

A vicc úgy szólt ifjúkoromban:

- Lehet e teherbe esni vécén?

- Igen, csak kényelmetlen.

Úgy látszik szifiliszt is lehet kapni vécén vagy legalábbis vécében. Az a fiú, egy biztosan, de talán több is, az iskolai vécében "szexelt" avval a kislánnyal, akitől aztán szifiliszt kapott.

A kislánynak több fiúval is volt szexuális kapcsolata abban a hajdúsági iskolában, ahová járt.

56 évesen az ember már sok mindent hallott, látott, tapasztalt. De néha még tud csodálkozni. Például ezen a történeten és azon, ahogy ezt az újságok tárgyalják.

Természetesen nekünk is fő témánk volt kamaszkorunkban a szex, de akkor még nem szexeltek egymással az emberek. A fiú .aszott, a lány lefeküdt valakivel. Általában azért nem 14 évesen. Fiatalságom arra az időre esett, mikor szifilisz már nem volt az országban. AIDS-ről még nem is hallottunk. Nem csak mi, a szakemberek sem. Gumi óvszert nem nagyon használtak, mert egyfélét lehetett kapni, elképesztően rossz minőségben. Neve is volt: Emergé de Luxe. Ma sem tudom mit takar a hangzatos név.

Szóval nemi életet később kezdtek a fiatalok. Hogy a lányok mit csináltak helyette csak sejtem. A fiúk többsége bőszen onanizált.

Különösen megüt a szexelni szó, valahányszor hallom, látom leírva. Nekem valami gépiességet sugall. Inni, biciklizni, fúrni, faragni, szexelni.

Cigi előtt vagy után? Jut eszembe. Hiszen fiatalkoromban főleg erre használtuk az iskolai vécét.


anton.honlapepito.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet szex anton

A bejegyzés trackback címe:

https://gumiarabicum.blog.hu/api/trackback/id/tr862258962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása