HTML

gumiarabicum

. . . . . .

Friss topikok

  • T. D.: "A magyar jobboldali hagyomány, Horthyig visszamenőleg az integrációt, az együttműködést velük". ... (2010.04.12. 16:29) Leszünk-e Királyság?

Linkblog

Mos már mi szeressük az Orbánt.

2010.02.11. 18:13 Reb Tony

Mos már mi szeressük az Orbánt.

Bevallom eddig nem szerettük, nem is vót olyan a fizimiskája, meg hát, megmondom őszintén, mi baloldaliak vótunk sokáig. Ott meg ugye az szabály, hogy az Orbánt útálni kell.

De mos már szeressük.

Én rokkantnyugdíjas vagyok, a feleségem az egészségügyben dógozik. Fiunk még tanul bár egyszer ő is hozott haza pénzt, elmentünk egy filmforgatásra statisztának én kaptam 16 000 Ft.-ot a fiam 8 000.-et. 10 éves korban, annyi vót akkor, szép kereset.

Mi így élünk, nem panaszkodhatunk, "mindenünk" meg van. Van mit enni, van egy szép lakásunk, fizetni tudjuk a rezsit, ruházkodásra is tellik. Nincsenek nagy igényeink.

Eddig az Orbánt úgy, de úgy utáltuk. Megmondta a Gyurcsány is hogy rasszista, meg "nincs program"-ja. Csődbe viszik majd az országot. A Fidesz meg az Orbán.

De úgy látszik a csődöt sikerült az Orbán meg a Fidesz nélkül is elérni. Így már nem is kell annyira utálni az Orbánt. A csőd meg lett nélküle is. Így hát már annyira nem utáltuk. Csak hát az a rasszizmus, ez még mindig bántott minket egy kicsit.

De most már mi szeressük az Orbánt. Elöszőr egy kicsit féltünk, hogy Királyság, meg kétharmad. Ilyesmiket beszéltek az emberek. Korlátlan hatalom, együttmüködés a Jobbikkal. Ilyesmiket mondtak.

De mi politikával már rég nem foglalkozunk. Egyszerű emberek vagyunk mi kérem. Mit tudhassa azt egy zsémbes öregúr meg az öregedő felesége a Dob utcából. Két öreg zsidó.

Útlevél a zsebben. Ha menni kell, akkor úgyis menni kell. A Kádár alatt is meg vótunk, minket nem bántott senki. Fiamnak is megmondtam, mindig tudd, hol az útleveled.

De most már kezdjük szeretni az Orbánt, tegnap is megmondta, javítani fog az egészségügyi dolgozók helyzetén. Ezek mi lennénk? "Anyus! Emelkedni fog a fizetésed. - Megmondta az Orbán."

Úgyhogy elalvás előtt megbeszéltük a feleségemmel: Nem is olyan rossz fiú ez az Orbán, ezután szeretni fogjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://gumiarabicum.blog.hu/api/trackback/id/tr941750039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása